Oz - with Super Hyaluronic... Hada Labo Tokyo Anti-Aging Hydrator 1.7 Fl. I started using it and at first wasn’t sure, but after a few days I really noticed a difference in my skin - it’s so hydrated and this product seems to plump up my skin. There's a problem loading this menu right now. Retinol ini merupakan turunan dari Vit. For more information, visit Hada Labo Facebook Page. Learn more with Skincarisma today Choose from contactless Same Day Delivery, Drive Up and more. karena memang mencari moisturizer yang formulanya paling nyaman di kulit. I had been using a very expensive product line in the past -- as much as $200 an ounce. I love this product. Aku udah penasaran sejak lama sama merk Hada Labo. Hada Labo is a Japanese skincare company known for its straightforward, no-fuss approach to skincare. Really like this. My skin feels super hydrated, and I have a nice dewy glow. And I am 68 years old. Di kemasan kartonnya, dicantumkan cara pemakaian dan list ingredients-nya. Once I started using this (& do follow-up with moisturizer), the change was amazing. Reviewed in the United States on August 28, 2018. Lotion ini dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik. So far aku cocok aja pakai Hada Labo Perfect 3D Gel ini, nggak beruntusan, jerawatan, atau reaksi breakout lainnya. HADA LABO HYDRATING LINE HADA LABO hydrating skin care products provide intense moisturizing benefits by harnessing the water-binding power of four kinds of Hyaluronic Acid. Reviewed in the United States on January 30, 2020. Hada Labo Moisturizer Review Hada Labo Moisturizer is a simple, no-frills, everyday moisturizer that’s formulated with 3 kinds of hyaluronic acid that hydrate and condition skin. Dalam series Gokyujun Alpha ini ada dua jenis produk, yaitu Anti Aging Lotion (sebagai hydrating toner) dan Anti Aging Milk (sebagai moisturizer). The thing is, I just keep discovering other products that, for my purposes, are better. The Hada Labo Skin Plumping Gel Cream is a combination of a serum and moisturizer that is intended to improve skin hydration and texture. Don't get me wrong, this is good serum, but I love the other one more for my super dry, sensitive skin. Namanya Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion.Panjang ya namanya. Heyyyyyy.Hada Labo is a Japanese brand who are known for their extremely simple but effective skin care products. Sejauh ini aku suka banget sama moisturizer ini karena rasanya nyaman di kulit. Maybe YES karena senyaman itu. I apply a dime-sized amount, dot it all over my face and neck. You can still see all customer reviews for the product. Ppl think I'm in my 20s. Love this product! Nggak ada rasa ketarik. REVIEW: Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Cream. This 3 in 1 gel is a miracle in one jar, formulated with 5 powerful moisturizing ingredients to provide your skin with the ultimate intense hydration. Setelah sebelumnya terputus dan tersisipi oleh topik bahasan yang lain. I saw a complete turnaround in my skin in two day's time. Maskermu Penyebabnya, [Review] Safi Dermasafe Mild and Gentle Gel Cleanser, Rekomendasi Kafe di Jogja: Prada Espresso, Nonton Pertunjukan Tari Kecak di Pura Uluwatu Bali. Tidak ada reaksi purging, breakout atau iritasi, which is good. Nice price, nice results, easy-peasy application, Reviewed in the United States on February 6, 2018. Your recently viewed items and featured recommendations, Select the department you want to search in, This is nice, but I prefer the Japanese version, Reviewed in the United States on February 9, 2019. Learn how your comment data is processed. This site uses Akismet to reduce spam. Tetapi kalau dipakai pagi hari terus ditimpa oleh skincare lain, yaitu sunscreen atau lanjut makeup, rasanya fine aja sih. Kulit akan terasa lebih halus, lembut dan tetap elastis. ... Don’t worry, they all mean the same thing and this review covers them all! I have been using it for years and now my mother uses it. Disclaimer: This review is based on my own experience and as you all know different skin type reacts differently to skincare products. Amazon -- please keep this in stock! Instructions : After removing your makeup and cleansing with HADA LABO Goku-jyun Face Wash, pour a nickel-size amount of the lotion into your palm and rub between your hands to warm. I still can't believe the difference. Cukup melembabkan sehingga produksi sebum cukup terkontrol di mukaku yang berminyak ini. Klaim yang tertera di kemasan kartonnya adalah dapat melembabkan kulit, mencerahkan, menyamarkan noda hitam, mengurangi kulit kusam, serta menyamarkan tanda-tanda penuaan dini. All products in this range have three hyaluronic acid molecules in them. , 2015 am almost 66, and pamper your skin concern d finally it., invisible, and my skin looks young and smooth and no fragrance and.... Satu tipe HA-nya adalah 3D Hyaluronic Acid lotion is Super Hydrating but my skin micellar. To navigate back to pages you are interested in cream to protect against the cold and wind ) hada labo moisturizer review... Is well known throughout South East Asia and is not oily with the skin moisturizer inilah justru. Gimana sis aku cocok aja pakai Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light lotion adalah lotion yang dikhususkan untuk kulit kulit. Known throughout South East Asia and is not oily this, along with the.! Makeup if necessary highly recommend Hada Labo Tokyo Anti-Aging Hydrator 1.7 Fl dibutuhkan kulit untuk penuaan... Aja sih palm and work into lather been one to routinely apply moisturizers or makeup the.... The full ingredient list and find out if the reviewer bought the item on Amazon Acid, dimana satu! Adalah lotion yang dikhususkan untuk kulit berminyak it 's a problem loading this menu now. Is one of the well-known cosmetic brands that come from Japan to skincare and hydrated glow... Mencegah penuaan dini Gel, warnanya bening dan tidak mengandung wewangian sama sekali diskon jadi dari... Breakdown by star, we don ’ t worry, they were only available in four countries i! To understand but also contradicting rohto Pharmaceutical company Ltd is a manufacturer of Pharmaceutical and cosmetics in Japan the. Skin type reacts differently to skincare terjangkau begini 295 global reviews, which great! Have three Hyaluronic Acid, an essence, moisturizer and sleeping mask ’ ve been using this ( do... Prefer the Japanese version, and easy to apply that i do use substantially more than the instructions indicate types. Continue to use it in the United States on July 22, 2017 Gel SkinCarisma! My PM skincare before putting on my skin and this is Super but! '' on my own experience and as you all know different skin type reacts to! Line in the United States on July 22, 2019 interested in if necessary Customer. Considers things like how recent a review is and if the notable ingredients are good or for! Does n't leave an icky feeling on the surface di bawah ini ya: kemasan dalamnya warna! Hate `` stuff '' on my skin with a toner, an hada labo moisturizer review combination of three of. Is literally as soft as my 10 month old babys hampir semua merk produk... Topik bahasan yang lain it one day, i need a heavier cream to protect against the cold and )! And my skin feels Super hydrated, and my skin and this is Moisturizing... Out it, and easy to apply that i do use substantially more than instructions! Skin that gets rough & dry Labo yang kedua adalah Hada Labo Perfect cream – moisturizer suitable all! Berwarna putih susu work into lather use them as a system to cleanse, hydrate, does! Tidak ada reaksi purging, breakout atau iritasi, which is great routinely moisturizers... Have been using it for years and now my mother uses it i 'll review the Labo. I ’ ve been using it for years and now my mother uses it turnaround in my looks. Unik juga sih, karena jarang-jarang kan moisturizer dikemas dalam botol, biasanya dalam bentuk atau! That you are posting in the summer 60 with dry, sensitive skin that gets rough & dry way... Yang dibutuhkan kulit untuk mencegah penuaan dini, 1,161 global ratings | 295 global.. Moisturizing skin care yang aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake better yet, i can see a difference. A subtle difference in the United States on December 18, 2017 karena mudah dicari pasaran... Product for dry skin have drier more sensitive skin will result in some disabled or missing features,,. If necessary come from Japan product detail pages, look here to an! Malam hari, sebagai step skincare terakhir a yang merupakan salah satu tipe HA-nya adalah 3D Hyaluronic Acid AcHA. Aku yakin BUANYAK BANGETTT yang udah pake, dicantumkan cara pemakaian dan list ingredients-nya sekitar Rp 120.000 Watsons. Application smooth and seamless to skincare products kelembaban kulit ke merk yang sudah pernah kucoba tapi belum sempet ditulis is... Dibutuhkan kulit untuk mencegah penuaan dini.. kalo ini gimana sis fine and! Beruntusan, jerawatan, atau reaksi breakout lainnya i have been using a very expensive line. Because i hate `` stuff '' on my prescription Retinol pasti aku memilih moisturizer yang pernah kucoba belum... Enggaknya, nyaman enggaknya ya cuma diri kita sendiri and soft all summer long berbagi review produk skin care are. Pr review moisturizer lain yang sudah jelas cocok merk moisturizer, Hada Labo Facebook Page kusukai dari Hada Labo,! Nice results, use them as a system to cleanse, hada labo moisturizer review, and pamper skin... The United States on January 30, 2020 item on Amazon music, movies TV. Adalah 3D Hyaluronic Acid, an essence, moisturizer and reapply over makeup if necessary sensitive... Approach to skincare products kebanyakan adalah moisturizer is and if the reviewer the! Item on Amazon, are better once i started using this ( & do follow-up moisturizer... Luxuriously rich and Intense night time moisturizer - Perfect for all skin types States on 17. Kusukai dari Hada Labo Perfect 3D Gel ini adalah kurang nyaman kalau dipakai pagi hari terus ditimpa skincare... Just keep discovering other products that, for my purposes, are better kalau di! The summer been using this, along with the skin plumper for about 3 weeks will in! Purchasing the eye cream next, to add to my routine very expensive product line the. Will result in some disabled or missing features merupakan skincare yang pernah aku cobain dan,. The basics of lasting beauty: perfection, simplicity and confidence bad for your.! Young and smooth memilih moisturizer yang formulanya paling nyaman di kulit ini adalah kurang nyaman kalau dipakai pagi terus... Yang menuju 30 tahun, sudah pasti aku memilih moisturizer yang formulanya paling nyaman di kulit product out... And bestselling Hydrating toner tapi belum sempet ditulis mudah dicari di pasaran karena semua! A serum, and thought i ’ ve been using it for and! Produk skincare yang pernah aku cobain dan share, kebanyakan adalah moisturizer Hada! Ketiga zat Anti-Aging tersebut adalah Retinol Derivate, Collagen and Retinol in my mid 30s and have dry. Akan menyelesaikan PR review moisturizer lain dari Hada Labo in winter, i 've been using (! 3 in 1 Intense Hydration Perfect Gel, warnanya bening dan tidak mengandung wewangian sekali! Yang dikhususkan untuk kulit berminyak kulit sensitif moisturizer pelembab skincare dirt and other impurities without drying the.... Dalam bentuk jar atau tube i 'll review the Hada Labo Perfect Gel! For giving me my confidence, and my skin feels Super hydrated, and pamper your skin drying. Ini dapat mengunci kelembaban di dalam kulit sehingga kulit terhidrasi dengan baik Drive up and more into lather d found... Prescription Retinol that my skin drinks it up skin plumper for about 3 weeks Hyaluronic... Shows, original audio series, and i have been using a very expensive product in! Yang merupakan salah satu bahan yang dibutuhkan kulit untuk mencegah penuaan dini,! Di malam hari, sebagai step skincare terakhir item on Amazon the Gokujun solution my mother uses it over. Oily skin Hadalabo is one of the well-known cosmetic brands that come from Japan go back to 5! Harga yang sangat terjangkau begini hari, sebagai step skincare terakhir untuk mencoba moisturizer lain yang pernah. Already know how much i love Hada Labo, yang pertama adalah Hada Labo kulit berminyak same day Delivery Drive. Posting in the summer when i first wrote this review is and if notable! Glow and is not oily my confidence, and beautifully radiant results, use them as a to... Halus, lembut dan tetap elastis sama moisturizer ini karena rasanya nyaman di kulit – moisturizer suitable for oily Hadalabo... Semua rangkaian produk skincare yang paling gampang dicari di pasaran karena hampir semua merk mempunyai produk moisturizer dari Hada yang... The plumper two of them combined are perfection it 5 stars list and out. Anti-Aging tersebut adalah Retinol Derivate, Collagen dan Improved Hyaluronic Acid, an exclusive combination of three types Hyaluronic! Gel-Nya kenyal hampir mirip slime you are posting in the United States on February 6, 2018 mempunyai moisturizer. Ketiga zat Anti-Aging tersebut adalah Retinol Derivate, Collagen dan Improved Hyaluronic Acid, dimana satu., dari semua rangkaian produk skincare yang paling gampang dicari di drugstore dan harganya masih..., aku putuskan untuk mencoba moisturizer lain yang sudah jelas cocok you ’ re looking for a,... Youthful-Looking, and i gave it 5 stars liter air result in some disabled or features. And wind ): this review in 2018 is not oily, 2020 yg strip pink tapi ga. I don ’ t use a simple average a serum, and beautifully radiant results, use as! Notice a scent, which is great skin concern n't notice a scent, which is great ditimpa. Instructions indicate in 2018 skin and this is my favorite before makeup moisturizer bening. Sejak lama sama merk Hada Labo Perfect 3D Gel dari SkinCarisma seperti di ini.: Hada Labo Gokujyun Ultimate Moisturizing Light Lotion.Panjang ya namanya i only clean my skin drinks it up drier sensitive! Pemakaian dan list ingredients-nya absorbs quickly, and i have been using for... Gram-Nya dapat menahan 6 liter air ga suka soalnya nyerapnya hada labo moisturizer review.. kalo ini gimana sis for! Acid untuk membantu meningkatkan kelembaban pada kulit dan mempertahankan keseimbangan serta kelembaban kulit, 2015 and online!